Despre noi

Despre noi

Ce oferim noi clientilor?


Din respectul pentru ritualurile stravechi de frumusete si sanatate, transmise din generatie in generatie demonstrandu-si eficacitatea, ne-am dorit un spa unde relaxarea profunda, rasfatul trupului si confortul spiritului sa fie concepute ca atare.


Filosofia

Conceptul nostru

Pornind de la un concept integral organic, Vintage Spa isi propune sa implementeze metodele ingrijirii corporale ce provin din filosofia veche de mii de ani, folosind produse 100% naturale, astfel contribuind la educarea catre un mod de viata sanatos cand vine vorba despre corp, minte si suflet.

"Sanatatea este o stare de armonie completa a corpului, mintii si spiritului."

B.K.S. Iyengar

Insusind secretele frumusetii orientale si arta ingrijirii corpului din lumea araba, am creat un spatiu destinat regenerarii si repaosului dar si meditatiei, menit sa descopere echilibrul perfect dintre armonia corpului si sufletului.


Pe linga masajele terapeutice si de relaxare ce raspandesc si dirijeaza fluxul energetic in corp si spirit, aducand liniste si imbunatatind tonusul, ceremoniile corporale, dedicate sa reintinereasca si sa alinte corpul, alte doua elemente de nelipsit sunt sauna si hammamul avand ca efecte intarirea sistemului imunitar, detoxifierea, relaxarea musculara.


Va invitam sa descoperiti o experienta de neuitat oferindu-va timp pentru sine insiva.

Inspira-te

Video