Preturi Pachet

Loading Events
Basic

RELAXARE SI INTINERIRE - 700 lei/pers.

De la 11:00 - Pina la 17:00 / Durata 2h 30min
Relaxare Hammam Vintage Spa Stăuceni
Include sauna finlandeza, baia turceasca, karpatsky chan, salina, aromaterapie, aperitiv si ceai din plante. Durata vizitei este de 2 ore 30 min., timp in care Dvs. beneficiati de toate facilitatile incluse in pachet. Dupa ritualul de bun venit, veti fi ghidat pe tot parcursul sejurului de catre personalul nostru. Fiecarei sedinte i se acorda maxim 30 min.. Va indemnam sa respectati acest interval de timp pentru a exclude orice inconvenienta ulterioara. La final veti savura un aperitiv si ceai din plante servit langa camin.
*TIPS* Ce sa aveti cu Dvs.
  • Slapi si costum de baie (obligatoriu)

  • Prosop si/sau halat (optional)

Professional

RELAXARE SI TERAPIE - 900 lei/pers.

De la 11:00 - Pina la 17:00 / Durata 3h
Sauna Stauceni Vintage Spa
Include sauna finlandeza, baia turceasca, karpatsky chan, masaj(spate) sau peeling cu zat de cafea, salina, aromaterapie, aperitiv si ceai din plante. Durata vizitei este de 3 ore. Pentru fiecare dintre facilitatile incluse in pachet sunt rezervate 30 min.. Va indemnam sa respectati acest interval de timp pentru a exclude orice inconvenienta ulterioara. Pe tot parcursul sejurului veti fi ghidat de catre personalul nostru. La final veti savura un aperitiv si ceai din plante servit langa camin.
*TIPS* Ce sa aveti cu Dvs.
  • Slapi si costum de baie (obligatoriu)

  • Prosop si/sau halat (optional)

Exclusive

EXPERIENTA IMPERIALA - 1200 lei/pers

De la 18:00 - Pina la 21:00 / Durata 3h
Baie Karpatsky Chan Stauceni
Include sauna finlandeza, baia turceasca, karpatsky chan, masaj(spate) sau peeling cu zat de cafea, salina, aromaterapie, aperitiv si ceai din plante. Durata vizitei este de 3 ore. Pe tot parcursul sejurului veti fi ghidat de catre personalul nostru, astfel incit sa reusiti sa vizitati toate facilitatile. La final veti savura un aperitiv si ceai din plante servit langa camin.
Important
  • Virsta minima pentru vizitatori este de 18 ani

  • Nu se permite folosirea facilitatilor spa in stare de ebrietate

  • Se interzice aducerea produselor alimentare si bauturilor alcoolice

*TIPS* Ce sa aveti cu Dvs.
  • Slapi si costum de baie (obligatoriu)

  • Prosop si/sau halat (optional)